Talian Digi memang masalah - www.hardwarezone.com.my

HWZ Forums

Login Register FAQ Mark Forums Read
HWM Malaysia on Facebook

Talian Digi memang masalah

Reply
 
Thread Tools
Old 31-10-2019, 04:11 PM   #1
zandra
Junior Member
 
zandra's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 53
Talian Digi memang masalah

Okay aku nak cerita sikit adik aku dia pakai Digi. Kitaorg selalu main game mobile legends. Time tengah in game mesti ping adik aku terus tinggi hahaha entah apa masalah digi mmg nak minta maki kot. Cuba share sikit user digi ada masalah yg sama tak?
zandra is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2019, 07:10 AM   #2
Farida
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 4
Wink

Okay aku nak cerita sikit adik aku dia pakai Digi. Kitaorg selalu main game mobile legends. Time tengah in game mesti ping adik aku terus tinggi hahaha entah apa masalah digi mmg nak minta maki kot. Cuba share sikit user digi ada masalah yg sama tak?
Sama laa weh. Line digi teruk giler kt area aku. Aku nak tukar celcom laa senang baru line laju sikit pastu plan celcom pun lgi murah.
Farida is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2019, 07:13 AM   #3
Muthusamy
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 17
Sama laa weh. Line digi teruk giler kt area aku. Aku nak tukar celcom laa senang baru line laju sikit pastu plan celcom pun lgi murah.
Digi mmg asyik loading je masa main game. Bosan aku nak tnggu. Aku pun ada dgr celcom ada latest plan rm28 je basic plan dpt 1 gb.
Muthusamy is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2019, 07:23 AM   #4
Amylin
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 10
Cool

Digi mmg asyik loading je masa main game. Bosan aku nak tnggu. Aku pun ada dgr celcom ada latest plan rm28 je basic plan dpt 1 gb.
Unlimited calls pun dpt yg basic ni. Plan yg xp lite ni bagus jgk sbb boleh pair pass dlm satu plan. Ada dua pass, M & L.
Amylin is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2019, 07:30 AM   #5
Taufik
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 10
Nak tambah pass M 10 hinggit je murah giler dpt 4gb.
Taufik is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2019, 02:34 PM   #6
Baby Sayang
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 13
Okay aku nak cerita sikit adik aku dia pakai Digi. Kitaorg selalu main game mobile legends. Time tengah in game mesti ping adik aku terus tinggi hahaha entah apa masalah digi mmg nak minta maki kot. Cuba share sikit user digi ada masalah yg sama tak?
Digi okay lagi kalau umobile lagi haukkkk
Baby Sayang is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2019, 02:35 PM   #7
Baby Sayang
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 13
Digi mmg asyik loading je masa main game. Bosan aku nak tnggu. Aku pun ada dgr celcom ada latest plan rm28 je basic plan dpt 1 gb.
1GB nak buat apa boss? aku ni kaki layan drama mesti quota kena unlimited adoi
Baby Sayang is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2019, 05:12 PM   #8
Mahirasharma
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 2
Great Inforamtion was very useful of me...

Digital Marketing Courses In Hyderabad
__________________
https://hyderabad.crbtech.in/programmes/digital-marketing-training-programme/
Mahirasharma is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2019, 07:22 PM   #9
Mahirasharma
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 2
Great Information was very useful for me..

Digital Marketing Courses In Hyderabad
__________________
https://hyderabad.crbtech.in/programmes/digital-marketing-training-programme/
Mahirasharma is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2019, 10:04 AM   #10
Loga a/l Muthu
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 10
Thumbs up

Digi okay lagi kalau umobile lagi haukkkk
Digi line mmg slow. Umobile ok laa jgk line tpi still hrga plan cekik darah mahal. Celcom je laa murah and flexible sebab boleh amik pass M or L.
Loga a/l Muthu is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2019, 10:07 AM   #11
Fin167
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 8
Talking

Unlimited calls pun dpt yg basic ni. Plan yg xp lite ni bagus jgk sbb boleh pair pass dlm satu plan. Ada dua pass, M & L.
Nak tambah L pass la sebab dpt free unlimited internet tiap2 hari sejam tpi boleh je tambah hour lgi.
Fin167 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2019, 10:15 AM   #12
Ameena
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 7
Red face

Digi line mmg slow. Umobile ok laa jgk line tpi still hrga plan cekik darah mahal. Celcom je laa murah and flexible sebab boleh amik pass M or L.
Betul tu. Bulan2 byr rm38 je tak pun rm58. Duk tukar2 hrga tu je sebab boleh tambah pass bila nak data lebih sikit. Tambah pass pun dpt 3gb free video walla lgi.
Ameena is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2019, 10:18 AM   #13
Yunani
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 10
Lightbulb

Betul tu. Bulan2 byr rm38 je tak pun rm58. Duk tukar2 hrga tu je sebab boleh tambah pass bila nak data lebih sikit. Tambah pass pun dpt 3gb free video walla lgi.
RM28 je byr bulan2 utk basic plan pun dh ok sbb aku dah ada wifi kt rumah. Murah jgk kalau nak tambah pass.
Yunani is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2019, 10:20 AM   #14
Yunani
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 10
Nak tambah L pass la sebab dpt free unlimited internet tiap2 hari sejam tpi boleh je tambah hour lgi.
Aku ada tengok wesite celcom haritu sejam RM1 je. Kalau 24 jam RM8 je murah benor.
Yunani is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2019, 11:30 PM   #15
Lee Jia
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 3
Aku ada tengok wesite celcom haritu sejam RM1 je. Kalau 24 jam RM8 je murah benor.
Murahnya sejam seringgit je. Boleh je tambah hour smpai 24 jam sbb bru murah. Lgipun yg free tu unlimited internet boleh laa add on hours masa weekend layan drama.
Lee Jia is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump